Kategóriák
Termék részletek


ARDX Arduino kísérletező csomag - v1.3

Raktárkészlet: NINCS
ARDX Arduino kísérletező csomag - v1.3
 • ARDX Arduino kísérletező csomag - v1.3
35 354 Ft + 27% ÁFA | Bruttó:44 900 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

Az ARDX Arduino kísérletező csomaggal gyerekjáték megismerkedni a mikrokontrollerek világával.

 • Arduino UNO R3-at és rengetek kiegészítő alkatrészt tartalmaz

 • Nyomtatott útmutató ( lépésről lépésre - angol )

 • A robotika alapjait is elsajátíthatod vele

 • További információk a termékről:

  Érdeklődsz az elektronika iránt? Szívesen építenél mikrokontroller vezérelt megoldásokat? De nem tudod, hol kezdj neki? Ez a csomag pont Neked való! 13 teljes megoldást tartalmaz, amit lépésről lépésre az is meg tud valósítani, aki még sosem csinált ilyesmit. Mindez annak köszönhető, hogy az Arduino kísérletező csomag az alkatrészeken kívül remek útmutatót tartalmaz minden feladathoz. Egyszerűen meg lehet építeni az Arduino vezérelt feladatokat, mert próbapanelt is tartalmaz a csomag, így forrasztás nélkül, néhány jumperkábellel összeköthetőek a szükségeas alkatrészek.

  Az ARDX Arduino kísérletező csomag tartalmazza az Arduino UNO mikrovezérlő R3-as verzióját. Továbbfejlesztett USB interfész chippel rendelkezik, úgy mint az Arduino Duemilanove.

  Nem csak 3.3V-os referencia feszültséggel bír, hanem RESET láb is található rajta. De a leglényegesebb, hogy egy 500mA-es buztosíték védi a számítógéped USB portját. Sőt, egy automatikus tápválasztó áramkört is tartaalmaz, így jumper nélkül felismeri, hogy USB-ről, vagy DC tápról kapja a működéshez szükséges tápfeszültséget.

  Az Arduino UNO láb- és kódkompatibilis a Duemilanove-val és az egyéb régebbi Arduino modellekkel, így a perifériák, szoftverkönyvtárak működni fognak. Az új Ardfuino UNO R3-as néhány frissítést kapott, többek között új USB interfész chipet, és külön I2C csatlakozásokat, valamint IORef lábat.

  Jellemzők:

  A csomag 13 áramkört tartalmaz, hogy felfedezhesd a mikrokontrollerek világát.Tartalmaz LED-eket, tranzisztorokat, motorokat, IC-ket, nyomógombokat, változtatható ellenállásokat, foto-ellenállást, hőmérő szenzorokat és reléket.

  A legújabb verziójú Arduino UNO R3 is része a csomagnak, hogy egyszerűen megépítsd az elképzeléseidet

  Része a csomagnak az

 • Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  ADA-170
;