Kategóriák
Termék részletek


OctoCam - Raspberry PI Zero W Project Kit

Raktárkészlet: NINCS
OctoCam - Raspberry PI Zero W Project Kit
 • OctoCam - Raspberry PI Zero W Project Kit
 • OctoCam - Raspberry PI Zero W Project Kit
 • OctoCam - Raspberry PI Zero W Project Kit
 • OctoCam - Raspberry PI Zero W Project Kit
14 953 Ft + 27% ÁFA | Bruttó:18 990 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

OctoCam - Raspberry PI Pi Zero W Project Kit

Polipnak álcázott rejtettkamera projekt Raspberry PI Zero W-vel és Spy kamerával

 

 • OctoCam - Raspberry PI Pi Zero W Project Kit leírás

  Egy aranyos lábasfejű rejtettkamera, mely az ablakhoz tapadva, vagy a polcodon csücsülve lesi a körülötte történő eseményeket, és vezetéknélküli kapcsolaton keresztül továbbítja azt.

  Az OctoCam készlet mindent tartalmaz, ami ehhez a jó kis projekthez szükséges. Többek között a legújabb Raspberry PI modellt, a miniatűr Raspberry PI ZERO W-t WIFI és Bluetooth támogatással. Tartalmazza még a szuperminiatűr 5MP-es kamerát, egy vidám polip alakú akril tartót, négy tapadókoronggal és egy asztali tartóval. Kb 30 perc és egy kis kézügyesség kell az összeszereléshez. Az alábbi angol nyelvű, de sok-sok képpel rendelkező leírás segít az összeszerelésben:  OctoCam szerelési útmutató (assembly guide)

  És máris kész:

  A MagPi szerint "kompakt méretével és szórakoztató dizájnjával az OctoCam nagyon vonzó", írják az egyik négycsillagos értékelésben.

  Fontos tudni, hogy az OctoCam MotionEyeOS Wi-Fi-hoz történő csatlakoztatásához szükség van néhány extra konfigurációra, de a motionEyeOS beállításához részletes útmutatás található az alábbi linken elérhető. tutorial on setting up motionEyeOS.

  Az OctoCam egy egyedi fejlesztésű Pi Zero kamerát használ. Ezt lehet a Polip testébe belerakni. Ez a legkényelmesebb módja, hogy a Pi-hez csatlakoztassuk. Ugyanazt az 5MP-os érzékelőt használja, mint az eredeti Pi kamerákban van, így a Pi Zero W-vel együtt működik, ugyanúgy, mint a hivatalos Pi kamerák. A kábel és az áramkör mind beépített, így a csatlakoztatás egyszerű, csak egy szalagkábel csatlakoztatása a Pi Zero W kameracsatlakozóhoz.

  Ez a készlet kihasználja Raspberry PI  Zero W-nek a beépített vezeték nélküli LAN és Bluetooth képességét, ami azt jelenti, hogy már nincs szükség USB Wi-Fi dongle-re.

  Az OctoCam tökéletes otthoni CCTV kamerának, hogy szemmel tartsd a házban történő eseményeket.  Klszíthetsz vele time-laps videókat is. Nyomd rá a tapadókorongjait a konyhaablakra, és tartsd szemmel a madáretetőt vagy a fészkelő dobozt. Tartsd a tekinteted a macskádon vagy a kutyádon, miközben házon kívül vagy. De akár nyomon követheted a szobanövények növekedését is!

  OctoCam - Raspberry PI Pi Zero W Project Kit csomag tartalma

  • Raspberry PI Zero W
  • 5 megapixeles kamera beépített kábellel és áramkörökkel
  • OctoCam akril tartó, tapadókorong, asztali állvány
  • Anya apa 2x20 tűs csatlakozó
  • 50 cm-es USB-a mikrob-kábel
  • HDMI adapter
  • Matricák (személyre szabható Pirate Radio-hoz)

  A csomag a microSD kártyát és a tápegységet nem tartalmazza! Azokat külön kell megvásárolni!

  OctoCam - Raspberry PI Pi Zero W Project Kit szoftver telepítés

  Szeretjük a motionEyeOS szoftvert, ami egyszerűvé teszi az OctoCam beállítását olyan távoli kameraként, amelyet bármely csatlakoztatott webböngésző segítségével felügyelhető. Egy csomó beállítás áll rendelkezésre, hogy mikor készítsen fényképet vagy videót. Például lehet mozgás érzékelésre indítani a felvételt, vagy adott időközönként automatikusan készülhet egy-egy kép és így nagyszerű time-laps felvételek készíthetők. De küldhetsz figyelmeztetéseket, riasztásokat, tweet-eket és automatikusan szinkronizálhatsz pl. Dropboxba vagy Google Drive-ba is.

  OctoCam - Raspberry PI Pi Zero W Project Kit méret

  Az OctoCam összeszerelt mérete (kivéve a tapadókorongot és az asztali állványt) 80x73.5x14mm (HxWxD).

 • EAN kód
  606034873957
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  RPI-PIM286
;