Kategóriák
Termék részletek


PI-HAT Prototípus NYÁK lemez Raspberry PI-hez - EEPROMMAL

Raktárkészlet: VAN
PI-HAT Prototípus NYÁK lemez Raspberry PI-hez - EEPROMMAL
 • PI-HAT Prototípus NYÁK lemez Raspberry PI-hez - EEPROMMAL
 • PI-HAT Prototípus NYÁK lemez Raspberry PI-hez - EEPROMMAL
2 984 Ft + 27% ÁFA | Bruttó:3 790 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Tervezd és építsd meg a saját Pi HAT  (Hardware Attached on Top)  modulodat a Raspberry Pi A+, B+, Pi 2-höz. A Perma-Proto HAT már tartalmazza az EEPROM-ot. Ezen a HAT prototípuson 0.1”-os rácskiosztásban furatok állnak rendelkezésedre, ahova beforraszthatsz chipeket, ellenállásokat, LED-eket, és még egy csomó alkatrészt. A +3V, +5 V és a GND is egy-egy hosszú sávra ki vannak vezetve, így kevesebb kábelezésre lehet szükséged.

 • PI-HAT Prototípus NYÁK lemez leírása

  A fejlesztők kedvence ez a Perma-Proto HAT modul. Segítségével megépítheted a PI-HAT szabvánnyal kompatibilis egyedi áramköröd, és csatlakoztathatod a Raspberry Pi A+, B+, Pi 2 modellekhez.

  A Perma-Proto HAT modul pontosan úgy van kialakítva, hogy a négy sarkában található furatok egybeessenek a Raspberry Pi-n található furatokkal, így 4 darab csavarral könnyen tudod egymáshoz rögzíteni őket. A panelbe be kell forrasztani a 40 tűs csatlakozósort, amivel a Raspberry Pi GPIO lábaival tudod összekötni. A HAT prototípuson 0.1”-os rácskiosztásban furatok vannak, amikbe be tudsz forrasztani ellenállásokat, LED-eket, potenciométereket, chipeket és még sokféle alkatrészt. Megkönnyíti az áramkör összeállítását, hogy a panel egyik szélén egy +5V és GND, a másik szélén +3V és GND sáv lett kialakítva a panel teljes hosszában. Egy külön sávban pedig a GPIO legfontosabb kivezetéseit találod.

   

  Ez a fejlesztői panel a Perma-Proto HAT kedveltebb kivitele, mert már rá van forrasztva a 24C32 I2C EEPROM is, így ennek beültetésével már nem kell időt töltened. Az EEPROM EEDAT/EECLK vezetékei a GPIO lábakkal össze vannak kötve, így másik HAT modullal nem lehet összekötni, mert cím ütközést eredményez! Az EEPROM-ról és beállításairól részletes leírást találsz itt. Az egység tartalmazza a panelt és a 2x20-as GPIO csatlakozósort, amivel ráültethető a Raspberry Pi GPIO lábaira.

  Igényed szerint a Perma-Proto HAT modulodba forraszthatsz normál 2x20-as csatlakozót vagy az extra magas 2x20-ast. Ezenkívül ha még szorosabbra, közelebbre akarod tenni a HAT-et a Pi paneléhez, használd az alacsony 2x20-as csatlakozót, ha viszont magasabbra akarod tenni, hogy akár az USB/Ethernet fölé nyúljon, akkor erre a célra  az extra magas csatlakozó a megfelelő. Ezeket a csatlakozókat Neked kell beforrasztani ,de ez könnyű feladat.

   

  Ez a HAT csak a Raspberry Pi A+,B+, Pi 2 modellekkel kompatibilis. A Raspberry A és B modellekkel nem működik.

   

  Néhány ötlet a felhasználáshoz:

  • egyedi szabványos PI HAT modul fejlesztése

   

  Technikai adatok

  • Panel mérete: 66x57x2 mm

  • 24C32 I2C EEPROM

  • I2C cím:

   

  A csomag tartalma

  • 1 db Panel EEPROM-mal

  • 1 db 2x20 GPIO csatlakozó (rövid)

   

  Hasznos Linkek

  Telepítési útmutató és leírás az EEPROM-ról:

  https://github.com/raspberrypi/hats

   

  Adatlapok

  http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/21061H.pdf

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  ADA-2314
;