Kategóriák
Termék részletek


Lithium Ion Akkumulátor csomag - 3.7V 6600mAh

Raktárkészlet: NINCS
Lithium Ion Akkumulátor csomag - 3.7V 6600mAh
 • Lithium Ion Akkumulátor csomag - 3.7V 6600mAh
14 094 Ft + 27% ÁFA | Bruttó:17 900 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

Extranagy kapacítású LiIon akkumulátor pakk elektronikai projektekhez.
6600mAh kapacítás - több mint 13A csúcsterhelhetőség

Kiváló mobil elektronikai megoldásokhoz! Arduino-s, Raspberry Pi-s projektekhez, szenzorok tápellátásához.

 • Kellene egy hatalmas kapacítású akksi a projektedhez? Ez a Litium-Ion akkumulátorcsomag 3  - válogatott - 2200mAh-ás akkumulátor cellából van kialakítva, és összesen 6600mAh kapacítást biztosít. A cellák párhozamosan vannak összekapcsolva és tartalmazza a védelmi áramkört. Ez az áramkör túlfeszültség, alacsony feszültség és túláram védelmet biztosít.
  Mindegyik cella 2C töltést tud leadni (4400mAh) csúcsterhelésnél, így maximális terhelésnél, akár több mint 13A-t lehet kifacsarni belőle.
  Azonban fontos tudni, hogy ezeket az akksikat nem ilyen folyamatos terhelésre tervezték, ezért folyamatos üzemben max 6A-es terhelésnek lehetnek kitéve.
  Az akkumulátor eredeti, előre szerelt 2 pólusú JST-PH csatlakozóval rendelkezik. Tartalmazza a szükséges védelmi áramköröket. Az eredeti JST csatlakozó könnyen ki/be csatlaoztatható a JST aljzatba. Nem marad a kezedben.

  A beépített védelmi áramkör megvédi az akkumulátort a túltöltéstől (over-charging) és megakadályozza, hogy túl alacsony szintre essen a feszültsége (over-use). Ezek a hatások a legveszélyesebbek a LiPo akkukra. Ha az akku feszültség 2.5V-ra csökken, akkor “levágja” az áramkörről, hogy ne lehessen tönkretenni.
  Nagyon fontos, hogy csak LiIon/LiPoly konstans áramú és konstans feszültségű töltővel szabad tölteni ezen akkumulátorokat.
  Mint a legtöbb LiPo akkumlátorban, a tőlünk vásárolt akkumulátorok nem tartalmazzák a beépített thermistort. Ezért ajánljuk, hogy a töltés 1/2 C vagy kevesebb legyen. Jelen esetben ez kb 3A  töltőáramot jelent.
  További biztonsági figyelmeztetés: Sose használj NiMH/NiCd/ólom-savavs és egyéb nem a LiPo akksikhoz valő töltőt. Továbbá sose zárd rövidre, ne hajítsd tűzbe, ne törd össze, mert veszély forrása lehet és szennyezi a környezetet. Ezeket az akkumulátorokat csak hozzáértő módon szabad használni, csak arra a célra amire valók!

  Tulajdonságok

  • 3 x 2200mAh Lithium Ion 18650-sized cells in parallel
  • Dimensions: 69mm x 54mm x 18mm / 2.7" x 2.1" x 0.71"
  • Weight: 155 g/ 5 oz
  • Max charging rate: 3A
  • Max continuous discharge rate: 6A

  Revision History:

 • Akku kapacítás 
  6 600 mAh
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  ADA-353
;