Kategóriák
Termék részletek


Lithium Ion Polymer Akkumulátor - LiPo 3.7v 500mAh

Raktárkészlet: NINCS
Lithium Ion Polymer Akkumulátor - LiPo 3.7v 500mAh
 • Lithium Ion Polymer Akkumulátor - LiPo 3.7v 500mAh
5 504 Ft + 27% ÁFA | Bruttó:6 990 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

Litium-ion polimer (más néven “lipo” vagy “LiPoly”) akkumulátorok rendkívül könnyű, vékony és erős akkumulátorok. Ez az akkumulátor 500mAh kapacítású.
Kiváló mobil elektronikai megoldásokhoz! Arduino-s, Raspberry Pi-s projektekhez, szenzorok tápellátásához.

 • Litium-ion polimer (más néven “lipo” vagy “LiPoly”) akkumulátorok rendkívül könnyű, vékony és erős akkumulátorok.Pont ezért kiválóan használhatók mobil elektronikai megoldásokhoz. Arduino-s, Raspberry Pi-s projektekhez, szenzorok tápellátásához.

  Ez az akkumulátor 500mAh kapacítású. Ha nagyobb, vagy netán kisebb akkura lenne szükséged, akkor nálunk a teljes választékot megtalálod.

  Az akkumulátor eredeti, előre szerelt 2 pólusú JST-PH csatlakozóval rendelkezik. Tartalmazza a szükséges védelmi áramköröket. Az eredeti JST csatlakozó könnyen ki/be csatlaoztatható a JST aljzatba. Nem marad a kezedben.
  A beépített védelmi áramkör megvédi az akkumulátort a túltöltéstől (over-charging) és megakadályozza, hogy túl alacsony szintre essen a feszültsége (over-use). Ezek a hatások a legveszélyesebbek a LiPo akkukra. Ha az akku feszültség 3.0V-ra csökken, akkor “levágja” az áramkörről, hogy ne lehessen tönkretenni.
  Nagyon fontos, hogy csak LiIon/LiPoly konstans áramú és konstans feszültségű töltővel szabad tölteni ezen akkumulátorokat. A töltőáram 150mA vagy kevesebb legyen. A LiIon / LiPoly akkumulátorok töltéséhez ajánljuk a Miokro LIPo töltőnket, amelynek 100mA az alapértelmezett töltőárama. A Micro LiPo töltőt be lehet állítani 500mA-es töltő áramra is a gyorsabb töltés érdekében.Mint a legtöbb LiPo akkumlátorban, a tőlünk vásárolt akkumulátorok nem tartalmazzák a beépített thermistort. Ezért ajánljuk, hogy a töltés 1C vagy kevesebb legyen. A 100mA és 500mA közötti érték ennek az elvárásnak megfelelő, és minden USB porton rendelkezésre áll, ha USB-s töltőáramkört használsz.

  További biztonsági figyelmeztetés: Sose használj NiMH/NiCd/ólom-savavs és egyéb nem a LiPo akksikhoz valő töltőt. Továbbá sose zárd rövidre, ne hajítsd tűzbe, ne törd össze, mert veszély forrása lehet és szennyezi a környezetet. Ezeket az akkumulátorokat csak hozzáértő módon szabad használni, csak arra a célra amire valók!

   

  Az akkumulátor adatlapja:

   

   

 • Akku kapacítás 
  500 mAh
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  ADA-1578
;